Bachelor Parties

Δημιουργήστε μια αξέχαστη εμπειρία για τον γαμπρό / την νύφη

Μια παράδοση πολλών ετών

Το bachelor party ξεκίνησε ως ένα gentlemen's party: μια πολιτισμένη βραδιά κατανάλωσης αλκοόλ σε δωμάτιο με πίνακες έργων, κάπνισμα κάνοντας πρόποση στην υγεία της νύφης. Τα πράγματα πραγματικά έχουν αλλάξει από τότε. Ενώ τα περισσότερα από τα σημερινά party εργένηδων έκαναν πέρα το πολιτισμένο κομμάτι για μια ριψοκίνδυνη νύχτας στην πόλη, η λίστα των παρευρισκομένων έχει παραμείνει ο ίδιος.

Η Guest List

Ο κουμπάρος προσκαλεί φίλους και συγγενείς του γαμπρού, συνήθως μόνο για άντρες. Η λίστα δεν πρέπει να περιλαμβάνει 100 από τους πιο κοντινούς φίλους του γαμπρού, ούτε πρέπει να περιλαμβάνει ανθρώπους που δεν τα πάνε καλά μαζί τους.

Τα βασικά για ένα Bachelor Party

Τα πρώτα πράγματα που θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας για να έχει επιτυχία το party.

Η Σωστή Τοποθεσία

Τα bachelor party μπορούν να γίνουν σχεδόν παντού. Το τυπικό bachelor party συνήθως περιλαμβάνει έναν συνδυασμό των παρακάτω: ποτό, strippers, τυχερά παιχνίδια (ίσως όχι με αυτή τη σειρά). Όμως, η τάση αυτές τις μέρες έχει να κάνει με το περεταίρω δέσιμο της αντροπαρέας - ένα Σαββατοκύριακο που στο δάσος, για παράδειγμα. Άλλοι σχεδιάζουν περιπέτειες υψηλής αδρεναλίνης, όπως ράφτινγκ, αλεξιπτωτισμό ή αναρρίχηση σε βράχους. Φυσικά, τα ταξίδια για το Σαββατοκύριακο περιλαμβάνουν έξοδα ταξιδιού και συναφή έξοδα. Εάν ο χρόνος είναι σημαντικός παράγοντας ή όλα τα εμπλεκόμενα μέλη έχουν συγκεκριμένο προϋπολογισμό, τότε ένα τοπικό μπαρ, ένα δωμάτιο ξενοδοχείου ή το διαμέρισμα του κουμπάρου ή ένα νυχτερινό κέντρο τύπου μπουζούκια είναι ωραία μέρη για το party.

Συγχρονισθείτε Σωστά

Αν νομίζετε ότι το βράδυ πριν από το γάμο είναι η τέλεια στιγμή για ένα bachelor party τότε σκεφτείτε το ξανά. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται ο αγχωμένος γαμπρός για τη μεγάλη μέρα είναι ένα hangover. Θα πρέπει να προγραμματίσετε το event μέχρι ένα μήνα πριν από το γάμο και να έχει προηγηθεί τουλάχιστον μια εβδομάδα οργάνωσης. Κάποιοι που βρίσκονται σε απόσταση ίσως να μην μπορούν να παρευρεθούν στην οργάνωση, αλλά αν θέλουν να εμφανιστούν στο party θα μπορούν να ενημερωθούν μερικές μέρες νωρίτερα για να κάνουν τα σχέδια τους και να τα καταφέρουν. Φροντίστε να στείλετε τις προσκλήσεις ή να καλέσετε τους προσκεκλημένους τουλάχιστον τρεις εβδομάδες πριν από το πάρτι. Με αυτόν τον τρόπο, θα είστε σε θέση να συχωρνήσετε το πρόγραμμα του κάθε παρευρισκόμενου.

Βάλτε Φαντασία

Ως κουμπάρος, είστε υπεύθυνος για τον γαμπρό και το bachelor party έχει να κάνει με τον γαμπρό. Έτσι, αποφύγετε τυχόν ατυχίες και προλάβετε πιθανές καταστάσεις.
  • Βεβαιωθείτε ότι οι καλεσμένοι δεν θα οδηγούν μεθυσμένοι: Μίσθωση λιμουζίνας ή υπηρεσία αυτοκινήτων για τη νύχτα, να έχουν έναν καθορισμένο οδηγό. Φέρτε αρκετά χρήματα για να φτάσετε όλοι σπίτι με ασφάλεια.
  • Μπορείτε να ετοιμάσετε έκπληξη: Να συναντήσετε τους άλλους καλεσμένους και να καταλήξει σε ένα έξυπνο σχέδιο που θα δημιουργήσει μια εκπλήξει στον γαμπρό.
  • Δώστε προσοχή στον γαμπρό. Σε μερικοί τους αρέσει να ταπεινώσουν και να πειράζουν τον γαμπρό. Για παράδειγμα, μεθάνε τον γαμπρό και τραβούν ενοχοποιητικές φωτογραφίες του, ή ξυρίζουν το στήθος του. Είτε εμπλέκεται ή όχι σε αυτά τα αγωνίσματα εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς, αλλά όταν ο γαμπρός λέει "Stop", αυτό σημαίνει τέλος.
  • Διαχωρίστε το κόστος εξίσου ανάμεσα σε όλους τους συμμετέχοντες στο πάρτι (εκτός από τον γαμπρό).
  • Μην ξεχνάτε τη φωτογραφική μηχανή.
Copyright Metr4u - All Rights Reserved