Χορό
92 μαγαζιά

Domigo Live Stage

Domigo Live Stage

Χρίστος Αντωνιάδης και Γιώργος Λέξης ενώνουν τις φωνές τους και παρουσιάζουν ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα.

Clown Dogs

Clown Dogs

Μεταξύ των πολλών και διαφορετικών προτάσεων που αναδεικνύουν το Κολωνάκι σε πόλο έλξης των Αθηναίων συγκαταλέγεται και το Clown Dogs.

Destijl Summer Club

Destijl Summer Club

Φέτος το καλοκαίρι ένα καινούριο night club «αναδύεται» στον χώρο της διασκέδασης και αυτό δεν είναι άλλο από το Destijl Summer Club

Δικαστήριο Club

Δικαστήριο Club

Το Δικαστήριο Club και φέτος θα «δικάσει» όλους όσοι βρεθούν στον χώρο του και θα επιβάλει την εσχάτη των ποινών, την διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσεως.

Bolivar Beach Bar

Bolivar Beach Bar

Φέτος, το Bolivar Beach Bar υπόσχεται για ακόμη μια φορά αμέτρητες μουσικές και γευστικές συγκινήσεις για όλους όσοι το επιλέξουν για την έξοδό τους

Harlem Athens Club

Harlem Athens Club

Μια «γειτονιά» στο Κέντρο της Αθήνας όπου η μουσική έχει τον πρώτο λόγο, πρέπει να επισκεφτείτε φέτος τον χειμώνα και αυτή δεν είναι άλλη από το Harlem Athens Club στην Αρδηττού 44

Cabaret

Cabaret

Για τον Χειμώνα 2023, κάθε Σάββατο και τις Κυριακές από νωρίς στις 22:00 το Cabaret έρχεται, για να θυμίσει σε όλους τις παλιές ένδοξες ημέρες του.

Icon Club

Icon Club

Σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης και σε ένα από τα ιστορικότερα μαγαζιά στον χώρο της διασκέδασης, έρχεται το Icon Club για φέτος τον χειμώνα.

GAZέλα LIVE Τσαμπά - Γιώτης - Καρουσάκη

GAZέλα LIVE Τσαμπά - Γιώτης - Καρουσάκη

Ένα πραγματικό «πανηγύρι» περιμένει όλους εσάς που θα έρθετε στο GAZέλαLive, για να απολαύσετε το φετινό σχήμα και η αλήθεια είναι πως θα θέλετε να χορεύετε «Συνέχεια, συνέχεια»

Θέλετε Διευκρινίσεις;

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Τηλέφωνο Κρατήσεων
694 16 81 692
Ηλεκτρονική Διεύθυνση
vip@metr4u.gr
Copyright Metr4u - All Rights Reserved